Tjänster

Badrum och köksrenovering

Kök Proffs på köksharmoni

Hemmets hjärta, familjens favoritplats och ett välbesökt debattforum – köket är hemmets mest mångsidiga plats där livet pågår febrilt bland potatisskal och disktravar. Därför behöver ditt mest livfulla rum funktion, bekvämlighet och design som tillsammans skapar det harmoniska kök alla behöver i sin vardag.

Vi har producerat kvalitetskök sedan 10 år tillbaka: från standardiserade och stilrena renoveringar till innovativa lösningar i moderiktiga uttryck. Med lyhördhet för de stora planerna och känsla för de små detaljerna är inget projekt för avancerat för oss!
Vi finns med – från början till slut

För oss är det viktigt att du känner dig trygg under hela projektets gång. Vi hjälper dig med planering och konsulterar dig under hela din renovering. Samtidigt har du en arbetsledare som håller tät kontakt med dig och ser till att allt fungerar precis som det ska. Alla våra anställda är behöriga inom konstruktion och vatteninstallation med expertis på varje område för alla sorters köksrenoveringar.

Vi har förmånliga rabatter för köksinredning hos en rad olika leverantörer. Vi tipsar dig mer än gärna om material och hjälper dig med tekniska lösningar, vare sig det gäller att riva en vägg, flytta ett fönster eller installera ett ljud- eller ljussystem.

HANTVERKARE MED BADRUM SOM SPECIALITET

Har du börjat fundera på att renovera ditt badrum? Oavsett om du är ute efter en mindre förändring eller behöver totalrenovera - kontakta oss. Vi erbjuder en rad av tjänster inom både renovering och nybyggnationer för både företag och privatpersoner, och alltid till konkurrenskraftiga priser! Vi är auktoriserade specialister på våtrum och har som målsättning att ge dig ditt drömbadrum!


Vi åtar oss uppdrag till fast pris eller rörlig kostnad, det är helt upp till dig. Självklart ingår det dessutom ett besök från oss innan vi lämnar offert, så att vi kan titta på vad det är som ska göras och så att du får chansen att berätta om dina idéer.

En lyckad badrumsrenovering är en lika viktig del av ett hem som köket och vardagsrummet. Låt oss fräscha upp till badrum till en plats för hygien, avkoppling och privatliv.Vi arbetar alltid hårt för att våra kunder ska få sina badrum klara inom den utsatta tiden som vi kommit överens om. Men vi kan samtidigt alltid garantera att resultatet blir perfekt och att allt är korrekt utfört redan från grunden. Vi ser till att tätskiktet uppfyller de krav som ställs och håller tätt mot fukten på ett pålitligt vis. Vi har våtrumsbehörighet utfärdad av Byggkeramikrådet, en garanti för att tätskikten kommer att hålla länge.

2Badrumsrenovering och köksrenovering i Stockholm.

Det finns de rum som vi lägger lite mer vikt på än andra.

Köket och badrummet gör mycket på helhetsintrycket av ett hem.

Vi erbjuder ett helhetskoncept för badrumsrenovering och köksrenovering i Stockholm. Vi levererar högkvalitativa tjänster och är kända för vår service.

Behöver du hjälp med badrums- renovering i Stockholm? Kontakta oss! Vi hjälper kunden genom hela projektet.